Hirdetés

Channing Tatum is csatlakozott a Kingsman: The Golden Circle stábjához

|

Hirdetés

Oké. Ha a Kingsman: The Golden Circle-t tegnap mutatták volna be, már az is totálisan késő lenne. A tavalyi év legjobb kémfilmjének/paródiájának/hommage-ének folytatásának már a koncepciós rajzai és a rendező által felvázolt ötletek alapján ígéretesnek tűnik, Colin Firth is hivatalosan visszatér Taron Egerton és Mark Strong mellé, a Trónok harca Viperáját, Oberyn Martellt megformáló Pedro Pascal egy Jack Daniels nevű karaktert fog játszani, a főgonoszt Julianne Moore, az amerikai ügynökség, a The Statesman vezetőjét pedig Halle Berry alakítja, most pedig egy újabb nagy ágyú csatlakozott a stábhoz a táncos lábú Channing Tatum személyében, amit maga jelentett be a twitteren. Hogy kit fog alakítani, azt egyelőre még nem tudni. Könnyen lehet, hogy az Aljas Nyolcashoz hasonlóan csupán egy kisebb, de annál jelentősebb jelenése lesz. Tatum az elmúlt években okkal vált sztárrá, ugyanis szűkös színészi eszköztárát a szokásos akciófilm és romantikus film vonal mellett az önironikus és önkritikus Jump Street mozikban kamatoztatta (amelynek harmadik részében a Sötét Zsarukhoz épülnek be), a Foxcatcherben pedig drámailag is megállta a helyét, de az (elsősorban) hölgy közönség leginkább a Magic Mike filmekkel zárta a szívébe (és a fantáziájába) - , utóbbiakért egyébként producerként is felelt - és talán jövőre végre Gambit bőrébe is belebújhat végre. Ha ez még nem lenne elég az egyébként is vad szereposztásból, akkor egyes pletykák szerint Elton John is fel fog tűnni benne. A Kingsman: The Golden Circle-t az első részhez hasonlóan Matthew Vaughn fogja rendezni, a bemutató pedig 2017. június 16.-a. Mondtuk már, hogy későn van az a bemutató?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.