Hirdetés

Channing Tatum és Chris Pratt továbbra is a Szellemirtók spinoff célkeresztjében

|

Hirdetés

Még meg sem jelent a rebootolt, női főszereplőkkel felvértezett Szellemirtók, már el is készült a negyedik film forgatókönyve, mely az eredetihez hasonlóan férfi karakterekkel operálna. Drew Pearce, az új Mission Impossible - Titkos Nemzet forgatókönyvírója Tom Cruise legújabb kalandjának promotálása közben fejtette ki, hogy végzett a szkripttel, és hogy a Sonynál olyan sztárokat szemeltek ki a filmhez, mint Channing Tatum és Chris Pratt. Tatumról ugyebár az a legfrissebb hír, hogy lehet, hogy otthagyja a Gambit-filmet, és idáig a Szellemirtókkal kapcsolatos pletykákról sem nyilatkozott. Ellenben Chris Pratt még májusban cáfolta a híreszteléseket, és elmondása alapján senki sem kereste fel őt, hogy szerepeljen a Szellemirtókban. Drew Pearce szerint a filmkészítők számára az említett színészek továbbra is előkelő helyen állnak az álomlistán, de nem tudja, hogy meg is fog-e valósulni Hollywood két legfelkapottabb sztárjának a megszerzése. Mindenesetre most, hogy már elkészült a forgatókönyv, a stúdió végre elkezdheti a castingot, úgyhogy a közeljövőben kiderül, hogy sikerrel járnak-e. Az egyelőre csak Szellemirtók 4 néven futó projekt egyébként egy közös filmes univerzumban fog játszódni a jövőre érkező harmadik felvonással, de Drew Pearce bízik benne, hogy idővel az eredeti filmekkel is összekapcsolhatják a történeteket.

„Személy szerint arra törekszem, hogy minden ugyanabban a Szellemirtók univerzumban történjen, mert úgy érzem, hogy rajongóként én is ezt szeretném látni. Itt New Yorkban az az érzés kerít hatalmába, hogy minden összekapcsolódjon. Hogy ez végül megtörténik-e vagy sem, azt majd meglátjuk, de én mindenesetre a szükséges eszközöket átadtam nekik. Legalábbis remélem.”
Mit gondoltok, összejön a projekt?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.