Hirdetés

Channing Tatum kiszállt a Gambitből?

|

Hirdetés

Egy teljesen váratlan hírrel indítjuk a napot, ugyanis nincs minden rendben a 20th Century Fox féle Marvel Univerzum háza táján. A tervek szerint már idén októberben megkezdődött volna a Channing Tatum főszereplésével készülő X-Men spinoff, a Gambit forgatása, ám a színész eddig ismeretlen okoknál fogva úgy tűnik otthagyta a produkciót. Nem túl régen jelentették be, hogy a filmet az a Rupert Wyatt fogja rendezni, akinek A majmok bolygója: Lázadást is köszönhetjük, közben pedig folyamatosan duzzadt a színészgárda mérete is, sőt ahogyan azt a legfrissebb hírekből megtudhattuk, Tatum már teszt felvételeken is részt vett a Gambit női főszereplőjének válogatása során, az Adèlé élete és a SPECTRE sztárjával, Lea Seydoux-al. A forgatókönyvért Josh Zetumer (Robotzsaru) a felelős, Channing Tatum pedig nem csupán főszereplőként, hanem producerként is jelen van (volt?) a szuperhős film életében, ám kérdéses, hogy távozása után megtartja-e az utóbbi pozíciót. Jelenleg a Gambit film 2016 október 7.-re van kitűzve és ahogyan azt a cikk elején elmondtuk, idén ősszel szeretnék megkezdeni a forgatását, ám jelen esemény fényében nem lennénk meglepődve, ha tolódnának ezek a dátumok. Mindenképpen nézzétek vissza hozzánk, hiszen igyekszünk azonnal beszámolni a legújabb fejleményekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.