Hirdetés

Channing Tatum lehet Némó kapitány?

|

Személyváltás történt a Húszezer mérföld a tenger alatt című alkotás remake változatának élén, ugyanis Brad Pitt leköszönt és helyette egy újabb, sikeres színészt kellett találni.

Hirdetés

A 20,000 Leagues Under the Sea, vagyis a Húszezer mérföld a tenger alatt a Disney égisze alatt valósulhat meg és a zseniális David Fincher Bad Pitt-et nézte ki a film főszerepére. A történet Jules Verne - Némó kapitány és Húszezer mérföld a tenger alatt című regényen alapul és Fincher 3D-ben, valamint 70%-ban CGI-vel szeretné elkészíteni a művet, de aki esetleg nem ismerné a sztorit, az ne habozzon, és olvassa el korábbi írásunkban. A forgatás Ausztráliában kaphat helyet, hiszen az ausztrál kormány 20 millió dollárral hajlandó támogatni a tervezetet, ha náluk forognak a kamerák, de nem is igazán ez számít a legfontosabb hírnek a projekt kapcsán. Brad Pitt lelépdelt a főszerepből, ezért Fincher rendezőnek egy új esélyt kellett találnia a helyére. Számos esélyes között mérlegelt, míg nem a The Playlist értesülései alapján nem más lehet a befutó, mint Channing Tatum. Rossz hír lehet a rajongóknak, hogy egy ideig valószínűleg csak papíron létezik majd a Húszezer mérföld a tenger alatt című produktum, ugyanis a kívánságlistán szereplő összes színész rendkívül elfoglalt (Tatumot is beleértve), illetve Fincher legközelebb A tetovált lány folytatását szeretné tető alá hozni. Mi lesz veled, Némó kapitány?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.