Hirdetés

Channing Tatum még mindig nem tette túl magát a Gambit-film elkaszálásán

|

Azóta egy Marvel-filmet sem tudott megnézni.

Hirdetés

Évekig az egyik legizgalmasabb szuperhősös projekt volt az akkor még a Fox alá tartozó X-Men univerzum közkedvelt karakterének, Gambitnak az önálló filmje. 2016-ban már egészen előrehaladott állapotban volt az alkotás: Channing Tatum játszhatta volna a saját maga által álomszerepként hivatkozott hőst annak önálló filmjében, amit régi producerpartnerével, Reid Carolinnal közösen rendezett volna. A páros ráadásul együtt írta a forgatókönyvet is, amely egy "kicsapongó" karakterként írta le Gambitot, és feltehetően R-besorolású lett volna a film. A forgatás azonban valahogy csak nem akart elkezdődni, és miután a Disney felvásárolta a Fox-ot, a stúdió elkaszálta a projektet. Ezt pedig a színész a mai napig nem heverte ki.

Hirdetés

Tatum éppen legújabb filmjét, a Katonadolgot népszerűsíti (amelyet együtt rendezett Carolinnal), ennek apropóján pedig a páros interjút adott a Variety-nek, amelyben szóba jött természetesen a Gambit is. A színész elmondta, hogy a stúdió nem akarta hagyni, hogy közösen rendezzék a filmet, Tatum viszont annyira odavolt a szkriptjükért és a karakterért, hogy a rendezői székről is hajlandó lett volna lemondani, csak hogy eljátszhassa a főszerepet. A Gambitot egyébként úgy írták le, mint a Deadpool hangulatát megidéző, R-besorolású romantikus-komédia-szuperhősfilmet.

Ezután elmondták, hogy nagyon közel jártak a forgatás megkezdéséhez, a szereplőgárda ugyanis már megvolt, nyitottak egy produkciós irodát is, és New Orleansban kezdtek volna forgatni, amikor jött a hír, hogy a 20th Century Foxot felvásárolta a Disney, ezzel pedig befellegzett a Gambitnak.

Teljesen traumatizált, amikor megtudtam, hogy a Gambitnak lőttek. Azonnal elvágtam magamat minden Marvel-dologtól. Egyik filmjüket sem tudtam megnézni azóta. Imádtam a Gambitot. Nagyon szomorú voltam. Olyan volt, mintha elveszítettem volna egy barátomat, hiszen már készen álltam, hogy eljátsszam őt. Bárcsak újra elővennék az egészet, mert ez egy nagyon jó projekt. Talán majd egyszer.

- zárta le ezzel a témát Tatum.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.