Hirdetés

Charlie angyalai - Patrick Stewart is csatlakozott a reboothoz

|

Ráadásul nem is akármilyen szerepben!

Hirdetés

Bár a legtöbben a titokzatos Charlie-ként tudnánk leginkább elképzelni a zseniális Sir Patrick Stewartot, akkor viszont nem sok mindent kapnánk belőle a hangján kívül, viszont a The Hollywood Reporter értesülései szerint a castingosok egy sokkal fontosabb szerepet szántak neki. 

Hirdetés

A Sony Pictures égisze alatt készülő rebootban Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska lesznek az angyalok, viszont akad egy karakter, aki nélkül nem lenne ugyanaz a sztori: ő az ügynökséget vezető, de személyesen sosem látható Charlie arcaként és asszisztenseként szolgáló comic relief, Bosley, akit korábban már Bill Murray és Bernie Mac is életre keltett. Nos, a THR értesülései szerint Patrick Stewart bújik Bosley bőrébe, így az előzetes információkkal ellentétben nem a rendezést is magára vállaló Elizabeth Banks játssza majd a figurát.

Az új Charlie angyalai film 2019. nyara helyett valamivel később, 2019. szeptember 27-én kerül az amerikai mozikba. Örültök Stewart csatlakozásának?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.