Hirdetés

Charlie Cox és Vincent D'Onofrio is tiszteletét teszi a Marvel új sorozatban

|

A Marvel's Daredevil két színésze visszatér.

Hirdetés

Miután Charlie Cox-ot Fenegyerekként, Vincent D'Onofriót pedig annak egyik főellenségeként, a Vezérként (azaz Wilson Fisk-ként) megismerhettük az eredetileg Netflixre készült Marvel's Daredevil című sorozatban és annak három szezonjában, újra együtt szerepelhetnek egy Marvel-sorozatban - tudtuk meg a The Hollywood Reporter nevű oldaltól. Igaz, ezúttal mellékszereplőkként teszik ezt. 

Hirdetés

A Marvel-sorozatok következő, készülő darabjában, az Echóban láthatjuk majd őket, mely sorozat éppen Fisk fogadott lányáról fog szólni, azaz Maya Lopezről, aki egyben az MCU első süketnéma szuperhőse. Echót Alaqua Cox fogja megformálni (és karaktere már debütált a tavaly bemutatott Sólyomszem című sorozatban) és bár egyelőre nincsen arról konkrét információnk, hogy Cox és D'Onofrio milyen szerepet fognak játszani a sorozatban (és hogy mennyire lesznek majd előtérben), de több, mint sanszos, hogy a Vezér ellen fog majd összefogni a két hős. Ezzel pedig végre Cox is visszatérhet érdemben a maszkos igazságosztóként, hiszen bár a legutóbbi Pókember-moziban is tiszteletét tette, az inkább csak egy vicces cameo volt, semmint olyan szereplés, mely mély nyomot hagyott volna. (Habár tény, hogy jólesett látni a nagyvásznon).

A sorozat majd 2023-ban kerül bemutatásra a Disney+-on, Alaqua Cox mellett pedig láthatjuk majd a szériában Devery Jacobsot (Amerikai istenek), Graham Greene-t (Alkonyat-filmek), Chaske Spencert (Alkonyat-filmek), Tantoo Cardinalt (Wind River), valamint Cody Lightningot (Beépülve). A szériát Sydney Freeland (Reservation Dogs) fogja felügyelni, az írói munkálatokban pedig Marion Dayre (Better Call Saul) segít neki.  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.