Hirdetés

Charlie Cox szerint nem számíthatunk Daredevilre a Marvel filmekben

|

Hirdetés

A Marvel rajongók kedvenc sorozata kétségkívül a Netflixen futó Daredevil, amelynek a lassan egy hónapja debütált 2. évada még az első menetet is felülmúlta. A széria egyértelműen tagja az MFU-nak, az epizódok során elcsíphettünk már apró utalásokat a mozivásznakon zajló eseményekre, ám bármennyire is szeretnénk, nagyon úgy néz ki, hogy a Fenegyerek nem csatlakozik egyhamar a Bosszúállók soraihoz. A Matt Murdockot alakító Charlie Cox így hessegette el a pletykákat:

Egyáltalán nem került még szóba se, hogy csatlakozzak bármelyik filmhez is. Persze ki ne szeretne szerepelni minden idők legnézettebb filmjeinek egyikében?
A színész korábban azt is kérdőre vonta, hogy a filmek és sorozatok egyáltalán egyazon univerzumban játszódnak-e? Noha, ahogyan azt említettem, azért volt már erre utalás, de olykor valóban feltűnően nagynak tűnik az a szakadék, ami a két világ között tátong.
Naná, ez lenne a legkirályabb a világon, de a Marvel TV és a Marvel Studió két nagyon különböző dolog. Még ha a karakterem fel is tűnne a filmben, nem biztos, hogy én játszanám. Összebalhéznák azzal a fickóval, akit a helyemre állítanának! De mindez csak álom, nem volt még szó ilyesmiről.
Coxhoz hasonlóan, James Gunn, A galaxis őrzői rendezője is azt nyilatkozta korábban, hogy a sorozatok és a filmek teljesen külön utakon járnak:
A Marvel TV és a Marvel Film eléggé szétválnak egymástól, nem igazán kapcsolódnak össze.
De vajon mi lehet ennek az oka? Hiszen a sorozatok beindulásában éppen az volt az izgalmas, hogy tovább bővülhet a világ, és attól, hogy nem kapunk minden epizódban egy Bosszúállót, azért érezhető a kapcsolat. Ezzel szemben valóban egyre távolabb kerül egymástól a Marvel TV és a Marvel Stúdió. Ennek oka valószínűleg egy belső viszály, vagy polgárháború, ha úgy tetszik, ami Kevin Feige producer és Ike Perlmutter vezérigazgató között alakult ki. A legfrissebb hírek szerint a két részleg már teljesen külön vállt, így egyre kevesebb összefüggést tapasztalhatunk majd a sorozatok és filmek között.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.