Hirdetés

Charlie Hunnam először beszélt az Arthur király bukásáról

|

A főszereplőt játszó színész először fejezte ki gondolatait a tavalyi mozifilm csúfos elhasalása kapcsán.

Hirdetés

A nyári filmszezon általánosságban kedvezőnek bizonyul az akkor bemutatott produkciók számára pénzügyi szempontból, ám a kirobbanó sikerek mellett ugyanúgy ott vannak a csúnyán elhasaló próbálkozások is. A 2017-es Arthur király - A kard legendája pedig bizony az utóbbi kategóriába tartozik (a gyenge kritikai fogadtatásról már nem is beszélve), ami a 175 millió dolláros költségvetésével szemben mindössze 148 milliót zsebelt be világszinten, hiába a rendezői székben Guy Ritchie (Sherlock Holmes), vagy a főszerepben a Kemény motorosok (Sons of Anarchy) által komoly hírnévre szert tett Charlie Hunnam.

Hirdetés

Kicsit több mint egy évvel a Warner Bros. filmjének bukását követően a színész most először árulta el gondolatait egy interjúban:

"Ez elkerülhetetlen. Több bukást tudhat magának a karrierem, mint sikerélményt, szóval egészen hozzászoktam. Viszont végérvényben hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, amiért azt csinálhatom, amit szeretek: filmeket. Éppen ezért engem a forgatás folyamata mozgat, abba beleadom minden energiámat és rettenetesen élvezem, de szinte mire kijön a kész film, már nem is érzem túl közel magamhoz. A vágás és a sajtóturnék idejére elég nagy a szakadék.

Amikor valami kijön, az emberek pedig utálják és rosszul teljesít, nyilvánvalóan sajnálom, de valójában nincs rám túl nagy hatással. Ebben az esetben mondjuk elég hosszú volt a sajtókörút, hat héten át kellett népszerűsítenem a filmet, így hát érthetően felkeltette a kíváncsiságomat, hogy milyen lesz a fogadtatás. De mint említettem, egy film végeredménye nem kifejezetten érint meg, az esetek nagy részében meg sem nézem az elkészült munkáimat. Az elkészítésüknek szentelem minden koncentrációmat."

Hunnam jelen pillanatban a Michael Noer rendezte Papillon című krimidráma sajtókörútján vesz részt, ami az első főszerepe Rami Malek oldalán A kard legendája óta. Nektek mi a véleményetek a hozzáállásáról? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.