Hirdetés

Charlie Sheen visszatérne a Két pasi meg egy kicsibe

|

A színész azt mondja, hogy már sok ötlete van a visszatéréssel kapcsolatban és tárgyal is a Warner Bros. TV-vel. A WBTV azonban tagadja, hogy bármiféle tárgyalás lenne az üggyel kapcsolatban.

Hirdetés

Sheen már jó ideje mondogatja, hogy szívesen visszatérne a sorozatba, ahonnan anno elég nagy visszhanggal rúgták ki 2011-ben, majd Ashton Kutcher vette át a helyét. Miután Sheen azt mondta, hogy gondolkodnak rajta, hogy miképp hozhatnák vissza azután, hogy megölték karakterét, a WBTV és a CBS is tagadni kezdett mindenféle kezdeményezést ezzel kapcsolatban. És hogy miért hezitál a WBTV és a CBS a visszaírásában? Nos, nem kevés negatív megjegyzéssel illette anno a producereket és az írókat, valamint kirúgása után többször heves szóváltásba kezdett volt kollégáival, illetve előfordult az is, hogy beperelte volt főnökét. Vajon Sheen ismét csak szivat minket, vagy ezúttal tényleg lehetséges, hogy a túlzott ellenkezés ténylegesen a nagy durranás előtt akarja csak lecsillapítani a kedélyeket? Nos, hamarosan meglátjuk, mivel a jelenleg futó évad a végéhez közeledik...

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.