Hirdetés

Charlize Theron és Diablo Cody újra közös filmen dolgoznak

|

Hirdetés

Charlize Theron, Jason Reitman és Diablo Cody legutóbbi kollaborációja, a Pszichoszingli kellően fanyar és hiteles portréja volt egy felnőni képtelen, időben megragadt nőnek, aki hosszú évek eltelte után, szülővárosába visszatérvén szembesülni kényszerül saját önhittségével és azzal, hogy az a rohadt idő bizony veszettül telik. Cody briliánsan sziporkázó és keserédes hangvételű forgatókönyvéből készült filmet Theron beleéléssel teli játéka tette még emlékezetesebbé, amellett az azóta jó filmet rendezni képtelen Jason Reitman is legjavát nyújtotta (Cody ellenben egy igazi feel-good családegyesítő mozit rittyentett össze Dübörög a szív címmel - melynek forgatókönyvírója volt). Reitman és Cody ugyan már kétszer dolgoztak együtt (az első közös munkájuk a Juno volt, egyben ez a forgatókönyvírónő debütálása is), de harmadik közösködésükhöz társul Charlize Theron is - aki így másodjára fog a párossal dolgozni. Hogy min? Részletekről nincsenek információink, annyit tudunk csupán, hogy az "anyaság" fontos szerepet fog játszani benne. A lényeg úgyis egyelőre maga a tény, hogy ők hárman újra együtt és a remény maga, hogy ismét egy olyan radar alatt megbúvó, "megfeledkezek-róla-majd-eszembe-jut-és-újra-rájövök-mennyire-nagyszerű"-filmet tesznek le az asztalra, mint amilyen a Pszichoszingli.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.