Hirdetés

Charlize Theront nem hagyták sikoltozni

|

Majdnem rögtön az elején elment a kedve a filmezéstől Charlize Theronnak, első szerepében ugyanis utószinkront alkalmaztak, ami hatalmas sokkot jelentett a fiatal lány számára.

Hirdetés

A mára méltán elfeledett A kukorica gyermekei 3. című horrorfilmben kapott egy kis szerepet, de annyira kicsit, hogy szövege nem is volt, csak sikoltoznia kellett, aztán a karakter már meg is halt. Mind a sikoly, mind a korai elhalálozás ma is rossz emlékeket idéz fel Charlize-ban. – Anyukámnak eldicsekedtem, hogy megkaptam életem első filmszerepét, aztán már az előzetesnél kiderült, hogy a sikolyomat utószinkronizálták – meséli a színésznő. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.