Hirdetés

Chernobyl Diaries - Poszter

|

Pár hete kijött az előzetes, most pedig lássuk Oren Peli újabb kézikamerás horrorjának poszterét. Ugye ő volt a Parajelenségek-filmek írója, s most ukrán helyszíneken ijesztgeti a nézőket.

Hirdetés

A sztori: Hat turistát követünk, egészen az egykori csernobili munkások lakóhelyéül szolgáló Pripjaty városáig. Felbérelnek egy idegenvezetőt, majd minden figyelmeztető jelzést figyelmen kívül hagyva letérnek a főbb útvonalról, s a mára már elhagyatott kisvárosban kötnek ki. Hőseink hamar rájönnek, nincsenek egyedül. Akik Ukrajnában látogatást tesznek: Jonathan Sadowski, Jesse McCartney, Devin Kelley, Nathan Phillips, Ingrid Bolso Berdal, Dimitry Diatchenko és Olivia Taylor Dudley. Az elsőfilmes Bradley Parker horrorja május 25-én jön a mozikba. A tovább mögött megnézhetjük a posztert.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.