Hirdetés

Chris Columbus újra elmerülne a Harry Potter univerzumban

|

A Bölcsek köve direktora szívesen megrendezné az Elátkozott gyermeket az eredeti Harry Potter színészekkel.

Hirdetés

2016-ban J.K. Rowling sok rajongójának kedveskedett azzal, hogy megjelentette a Harry Potter széria folytatását, Az elátkozott gyermeket, igaz színdarab formájában. Az előadás 2018-ban hat Tony-díjat zsebelt be, ami a színház világának Oscar-díjaként értelmezhető, egyszóval mind kritikailag, mind bevétel szempontjából masszív siker volt a varázslóhős történetének folytatása.

Bár eleinte felmerültek olyan pletykák, hogy Az elátkozott gyermekből sosem születhet majd filmes adaptáció, ám tekintve, hogy még mindig milyen sok embernek kedvesek az eredeti filmszéria fejezetei és színészei, csak idő kérdése, hogy ismét egy Harry Potter univerzumban játszódó történetre üljünk be a moziba, Harry Potterrel a főszerepben.

Hirdetés

Chris Columbus, aki a Bölcsek köve és a Titkok kamrája rendezői székét bitorolta a filmes franchise indulásakor, szintén lát fantáziát Az elátkozott gyermek megfilmesítésében - főleg annak tükrében, hogy lassan az egykori gyerekszínészek beleöregednek a hetedik rész után 19 évvel később játszódó színdarabba.

"Imádnám, ha én rendezhetném Az elátkozott gyermeket. Egy nagyszerű színdarab, a gyerekek pedig igazából belenőttek a szerepek eljátszásába. Ez az én kis álomprojektem."

Döbbenet, de Daniel Radcliffe idén a 32-t, Rupert Grint a 33-at, Emma Watson pedig a 31-et töltötte be, ami megkönnyítené a készítők dolgát. A halál ereklyéi második részének végén még elmaszkírozással oldották meg a fiatal színészek korosítását, ami nem kevesek rosszallását váltotta ki, de azóta a technológia is fejlődött, no meg az egykori színészeket sem kellene még felnőttesebbé varázsolni.

Az eredeti Harry Potter franchise 2011-ben ért véget a Halál ereklyéi második fejezetével, tehát ha onnantól számítjuk az időugrást, 2030-31 tájékára lehetne esedékes Az elátkozott gyermek "hiteles" filmes adaptációja, ami még a jelenleg futó Legendás állatok és megfigyelésük szériának is adna egy kényelmes idősávot kipörgetni a hátralévő részeket.

Ti örülnétek, ha a Harry Potter univerzum ismét az eredeti főhősökkel bővülne a filmvásznon?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.