Hirdetés

Chris Evans az első rendezésére készül

|

Habár a színész az Amerika Kapitány folytatásával van elfoglalva, és jövő év elején is visszatér a szerepbe, amikor az Avengers: Age of Ultron forgatása kezdődik, a kettő között belevágna saját filmjébe.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint, Evans a 1:30 Train című drámával készül rendezőként debütálni, amit ősszel már le is forgathat. A filmet amit Ron Bass írt, Evans producerként is támogatja és szerepet is vállal benne. Az alkotást úgy írták le, mint egy Mielőtt felkel a Nap típusú romantikus történet, amiben "két idegen találkozik Manhattanben és eltöltenek együtt egy éjszakát miközben a saját életük konfliktusai segítenek egymást megismerniük és végül önmagukat is." Ez egy határozottan kisebb vállalkozás Evansnek, de koránts sem áll távol tőle. Annak ellenére, hogy nagyszerűen alakít a Marvel Kapitányának szerepében, próbálkozik olyan filmekkel ahol a sötétebb tónusok vannak jelen, mint a The Iceman vagy éppen Bong Joon-ho hamarosan érkező Snowpiercere.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.