Hirdetés

Chris Evans cameozna a Thor folytatásában

|

Amikor Chris Evans átvette Amerika Kapitány szerepét, 6 filmre kötött szerződést a Marvellal. Tehát ez azt jelenti, hogy a már megjelent Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és a Bosszúállók után köteles megjelennie még négy filmben.

Hirdetés

Evans egy interjúban azt mondta, hogy beszéltek már Hemsworth-szal ezzel kapcsolatban és nagyon jó lenne ha vagy ő tudna segíteni a harcban Thornak, vagy fordítva. Ezt trükkösen, de meglehetne oldani. Illetve beszélt a saját filmjének a folytatásáról is és azt mondta,hogy olvasta a képregényeket, amelyek az agymosott Bucky Barnes köré épülnek, teljesen naprakész velük és már felkészült a folytatásra. Pletykák szóltak arról is, hogy Ruffalo szintén szerepelne egy másik Bosszúállókhoz kapcsolódó fimben,a Vasember 3-ban, de sajnos ez nagy valószínűséggel mégsem fog megtörténni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.