Hirdetés

Chris Evans meglehet, hogy szakítani fog Amerika kapitánnyal

|

Még két film és a szerződés lejár.

Hirdetés

Semmi sem tart örökké, így értelemszerűen annak is vége szakad egyszer, hogy Chris Evans szuperhősgúnyába bújik és sejhajon billenti a gonosztevőket. A 2011-ben bemutatott - még a Marvel első fázisát erősítő - Amerika kapitány első részével megkezdett MCU-pályafutása a színésznek igen fényesre sikerült, önálló filmjei a széria legjobbjainak sorát gyarapítják (mind a Tél katonája, mind a Polgárháború kimagasló alkotások a képregényfilmek történetében), de hamarosan szögre akaszthatja a pajzsot. 

Hirdetés

A színész egy az Esquire-nek adott interjúban beszélt erről a kilépésről, óvatosan pedzegetve annak lehetőségét. Evans nem finomkodta el ezt a pár év szuperhősködést, így nagyjából minden más filmes projekttől elvették az idejét, nem nagyon tudott másra koncentrálni mint arra, hogy megtegye kapitányi kötelességeit. Ami azoknak nyilván jó, akik másra sem vágynak, mint egy kiadós Marvel-mozira, de az önzőség nem jó dolog, teljesen érthető, ha Evans lassan szeretne egyebet is kezdeni színészi karrierjével. Esetleg rendezői karrierjével, mivel ez idő alatt azért csak sikerült megrendeznie egy filmet (A szerelem útján című romantikus mozit 2015-ben vetítették a hazai mozik) és ki tudja, talán még párat letenne szívesen az asztalra. 

A hat filmre szóló szerződés két film múlva fog lejárni (ebből az első az Infinity War lesz), az után pedig - hacsak meg nem keresik őt egy ajánlattal, amit képtelenség visszautasítani -, nem biztos, hogy számíthatunk rá a Kapitány hacukájában. Az persze sosincs kizárva, hogy kisebb szerepekben feltűnjön társai filmjeiben, de ez attól is függ, hogy mi lesz a sorsa ebben a maradék két filmben, hiszen könnyen meglehet, hogy vagy így, vagy úgy, de átadja másnak a stafétát (legyen az akár Bucky, akár bárki más, bízzuk csak az írókra). Bárhogy is, élvezzük ki ennek a jóvágású ficsúrnak a játékát addig, amíg még tehetjük. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.