Hirdetés

Chris Evans és Tom Holland is csatlakozott a Netflix új filmjéhez

|

A Netflix nem bízta a véletlenre a The Devil All the Time szereposztását.

Hirdetés

A Netflix egy valódi all-star színészgárdát hozott össze a The Devil All the Time címre hallgató filmjéhez, amelyhez nemrégiben két újabb nagy név csatlakozott az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans és az ifjú hálószövőt játszó Tom Holland személyében. De rajtuk kívül is akad még néhány sztár, hiszen a főszereplők közt megtalálhatjuk az AZ gyilkos bohócaként is ismert Bill Skargardot, az Alkonyat szériával ismertséget szerző Robert Pattinsont, valamint Mia Wasikowskát és Eliza Scanlent. 

Hirdetés

A The Devil All the Time - amely az azonos című regény alapján készül - műfaját tekintve egy igazán egyedi darab lesz, hiszen a történet szinopszisa szerint a mozi valahol Amerika Közép-nyugati részén játszódó gótikus horrorként fogható fel, ahol egy pár sorozatgyilkos, egy hitét vesztett pap, és egy velejéig korrupt helyi sheriff történet ismerhetjük meg a két évtizeden át tartó cselekmény során. A rendezésért és a mozi forgatókönyvéért a The Sinner című sorozat több epizódját is dirigáló Antonio Campos felelt, míg a produceri feladatokért a szuperhősök világába éppen csak betoppanó Jake Gyllenhaal, Riva Marker, és Max Born felelősek. 

Hogy a forgatási munkálatok pontosan hol és mikor kezdődnek meg, azt egyelőre még nem lehet tudni, mivel a Netflix ezúttal nem tett közzé semmiféle hivatalos sajtóközleményt, helyette inkább egy rövid tweetben közölték a fentebb olvasható információkat. 

A The Devil All the Time a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban kerülhet a Netflix kínálatába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.