Hirdetés

Chris Hemsworth a Bosszúállók 2-ről beszélt

|

A sokak által várt Bosszúállók 2 előkészületei jelenleg is folynak, de a produkció olyan nagy lesz, néhány színészt még egy ideig nem fogunk látni.

Hirdetés

A pontos menetrend még nem ismert, de Chris Hemsworth a hétvégén beszélt a filmről: "Miután elolvastam a Bosszúállók 2 forgatókönyvét, tudatosult bennem, hogy nagyot fog szólni. Nem tudom, hogy csinálja Joss, de az egész dolog nagyobb, izgalmasabb és őrültebb lesz. Egy zseni! A későbbiekben szeretnék több időt tölteni a vásznon Robert Downey Jr.-ral, mert közülünk jó páran más-más projektek miatt hónapokra eltűnnek. 2 hónapon belül újra együtt lesz a csapat és Londonban 4 hónapon át fogunk forgatni. Már nagyon izgatott vagyok!"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.