Hirdetés

Chris Hemsworth a Robopocalypse élén?

|

Daniel H. Wilson bestseller regényének megfilmesítési jogait Steven Spielberg zsebelte be és nagyon úgy tűnik, hogy a közkedvelt rendező megtalálta a megfelelő színészt filmje főszereplőjének.

Hirdetés

A Robopocalypse cselekményében a robotok fellázadnak az emberi faj ellen és megpróbálják őket elnyomi, míg mi szerves lények igyekszünk küzdeni ellenük. A szkript már készen van, Drew Goddard körmölhette le és a megjelenési dátumot is meghatározták 2014. április 25-re. Spielberg még a Robopocalypse előtt összehozza a Lincoln című művet, majd ezután lát neki a robotos forgatásnak. Egyetlen tényező hiányzik még a nagy egészből, méghozzá egy karakteres főszereplő. A Deadline értesülései szerint Speiberg nem mást akar a Robopocalypse élére, mint a Thor-ban és a Bosszúállókban remekül teljesítő Chris Hemsworth-ot. Arról még nincsenek információink, hogy a színész hogyan viszonyul a felkéréshez, de biztosak lehetünk benne, hogy Spielbergnek nem fog nemet mondani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.