Hirdetés

Chris Hemsworth az eddiginél is több izmot pakol magára Hulk Hogan kedvéért

|

Az ikonikus pankrátor-színész életrajzi filmjének főszerepéhez úgy látszik, még Thornak is gyúrnia kell.

Hirdetés

A jellegzetes fizimiskájú Hulk Hogan a 80-as és 90-es évek idején volt pályája csúcsán, aki nem csak a pankrátorok ketrecében, de a tévé előtt is szívesen szórakoztatta a nézőket. A WWF egykori hőséről hamarosan életrajzi film készül, méghozzá egy előzetesen közel tökéletes választással az élen.

Hirdetés

Chris Hemsworth-t ugyan láttuk már élete formájában - már ami a fizikumát illeti - a skandináv istenség, Thor szerepében, ám úgy fest, hogy az elkövetkezendő hónapokban még neki is magára kell szednie pár kiló izmot. A színész a Total Filmmel beszélgetett a szerepről és a közelgő filmről:

Ez a film egy nagyon szórakoztató projekt, a szerepre való fizikai felkészülés pedig őrületes munka lesz. Több kiló izmot kell magamra pakolnom, mint ezelőtt valaha, még annál is többet, mint amikor Thor szerepére készültem. Emellett még [Hogan] akcentusát és attitűdjét is el kell sajátítanom, ahogy a pankráció világában is el fogok merülni, amit kifejezetten várok.

Hulk Hogan életrajzi drámáját a Joker és a Másnaposok rendezője, Todd Phillips vezényli majd, míg a forgatókönyvet John Pollonóval az oldalán az a Scott Silver jegyzi, aki szintúgy dolgozott a DC gonosztevőjének szólófilmjén. A film Hogan 1980-ban elért sikertörténetét viszi majd vászonra, a későbbi botrányai viszont nem kapnak helyet majd abban, ha lehet hinni az értesüléseknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.