Hirdetés

Chris Hemsworth végre képpel is beköszönt a Szellemirtók reboot forgatásáról

|

Hirdetés

Amióta bejelentették, hogy Chris Hemsworth is részt vesz a jövőre érkező Szellemirtók rebootban, epekedve várjuk, hogy megjelenjenek az első képek az ügyeletes Thorról. A Paul Feig-féle verzióban ugyebár nők kerülnek a középpontba, nevezetesen Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones, így kíváncsian várjuk, hogy egy passzívabb szerepben mire lesz képes Hemsworth a vásznon.

CMpBFK8WUAQqGOh
A színész a twitterén osztotta meg az első képet magáról, amint egy motoron száguldozik a Szellemirtók ruhájában. Szemüveget visel, szelíd mosoly ül ki az arcára. Úgy tűnik, Thor cseppet sem bánja, hogy egy film erejéig át kell engednie a gyeplőt a gyengébbik nem képviselőinek. Hemsworth a Szellemirtók titkárját, Kevint fogja alakítani, de a színészi stábban még megtalálható Neil Casey, mint a film főgonosza, Matt Walsh, Cecily Tyson, Michael K. Williams és Andy Garcia. Na meg persze Bill Murray is felbukkan egy cameóra.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.