Hirdetés

Chris Pine csatlakozott a DC Filmes Univerzumához!

|

Hirdetés

Rengeteg rajongó spekulált arról, hogy Chris Pine alakíthatná Hal Jordan-t, azaz a Zöld Lámpást a DC Igazság Ligájáról szóló filmjeiben, és most végül a színész csatlakozott is a stúdió univerzumához, na de nem egészen úgy, ahogy vártuk. Pine ugyanis egy egészen másik karakter, méghozzá Wonder Woman (Gal Gadot) szerelmét, Steve Trevor-t fogja megformálni. Májusban már felröppent a híre annak, hogy a színész tárgyalásokat folytat a 2017-ben érkező Wonder Woman szóló filmmel kapcsolatban, ám a Zöld Lámpásos pletykáknak köszönhetően ez a hírfoszlány a háttérbe szorult. Most azonban hivatalos, hogy Chris Pine egy több filmre szóló szerződést írt alá a Warner Bros.-al.

Diana_and_Steve_Trevor_2009
  A képregényekben Steve Trevor egy hírszerző tiszt volt az Egyesült Államok szolgálatában, akinek a II. világháború idején zuhant le a gépe a Paradicsom-szigeten, az amazonok távoli szülőföldjén. Életét az amazonok hercegnője, Diana mentette meg, aki ezek után bele is szeretett a férfiba, majd visszatért vele a kinti világba, ahol Wonder Woman-né vált. A Wonder Woman film megjelenése 2017 június 23.-án várható, Patty Jenkins rendezésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.