Hirdetés

Chris Pine lehet a Zöld Lámpás az Igazság Ligájában?

|

Hirdetés

A 2017-es Justice League első részét felvezető Batman v Superman: Dawn of Justice-ban Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman  (Gal Gadot), Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) és Aquaman (Jason Momoa) is szerepel, azonban egy nagyon is fontos tag hiányzik a felhozatalból, ő pedig a Zöld Lámpás. Továbbra sem tudjuk, hogy a Warner Bros. a Hal Jordan vagy a John Stewart féle hőst állítja csatasorba, de a Latino Review azt hallotta (tehát érdemes hatalmas fenntartásokkal kezelni a dolgot), hogy Chris Pine lehet a befutó és már csak az van hátra, hogy aláírja a szerződést. A sors iróniája, hogy Pine is versenyben volt a 2011-es Zöld Lámpás film főszerepéért, azonban végül Ryan Reynoldsot igazolta le a Warner Bros. Mindez természetesen csak pletyka, ahogyan az is, hogy John Stewart szerepéért már Common és Tyrese Gibson is bejelentkezett, de hivatalos megerősítés továbbra sincs. Ti kit látnátok szívesen hármójuk közül az Igazság Ligája filmben Zöld Lámpásként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.