Hirdetés

Chris Pratt körbevezet a Galaxis Őrzői 2 forgatásán

|

Hirdetés

Folytatva az Omaze kampányát, amit már a Star Wars: Az ébredő Erő és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala is sikerre vitt, most a Galaxis Őrzőin, azon belül is a csapat vezetőjén Űrlordon (Chris Pratt) a sor, hogy adományokat gyűjtsön egy nemes cél érdekében. A támogatást a Lake Stevens-i Fiúk és Láyok Klubja kapja, az adakozók közül pedig egy embernek esélye lesz eltölteni egy napot Prattel és a stábbal a Galaxis Őrzői 2 forgatásán. Ha nem hiszed el, hogy megéri szerencsét próbálni, a film főszereplője most egy vicces videóban tart rövid bemutatót a helyszínről, és arról, hogy mi minden vár arra, aki ellátogathat hozzájuk Atlantába. https://www.youtube.com/watch?time_continue=174&v=wdDL_mLcpfg A Marvel egyik legsikeresebb filmjének folytatása, a Galaxis Őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba, James Gunn rendezésében. Főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.