Hirdetés

Chris Pratt szerint ebben fog hasonlítani a Jurassic World befejező része a Végjátékhoz

|

Mármint azon kívül, hogy ő maga mindkettőben megfordul.

Hirdetés

Senkit nem ér meglepetésként, hogy a közelgő animációs filmjét, az Előrét népszerűsítő Chris Prattet előszeretettel faggatják interjúkban A galaxis őrzői és a Jurassic World folytatásairól is. Mivel a dinós franchise sokkal előbb bővül trilógiává, mint a Marvel stúdió szuperhőscsapata, így a színész is többet tud megosztani róla. Persze, mivel szigorú titoktartás kötelezi, ezért legfőképp csak magasztos jelzőkkel illetheti a lezárást, de egy izgalmas párhuzamot is felvetett a Jurassic World harmadik része és a Bosszúállók: Végjáték között.

Hirdetés

"Nem szabadna semmit sem elárulnom, de mindenki benne van. Mondhatni mindenki benne van. Talán csak felfújom, de nem érdekel. Az eredeti Jurassic Park összes szereplője visszatér. Nagyon hasonló érzés lesz ahhoz, mint amikor a Végjátékban mindenki összegyűlt a Marvel égisze alatt."

A Jurassic World és az előkészületben levő folytatásfilm rendezője, Colin Trevorrow ugyanis nemrég jelentette be, miszerint Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett visszatér a Steven Spielberg-féle Jurassic Park ikonikus hármasa, Sam Neill (Dr. Alan Grant), Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) és Jeff Goldblum (Dr. Ellie Sattler) is, akiket az 1993-as eredeti óta nem láthattunk együtt szerepelni. Pratt egyébként azt is elmondta, hogy a napokban kezdetét veszi a több országon átívelő forgatás, és egészen júliusig dolgozik majd a trilógiazárón.

Azt egyelőre titkolják, egész pontosan miről fog szólni a film, de a Bukott birodalom lezárása és a Jurassic World univerzumában játszódó, szintén Trevorrow által készített Battle at Big Rock rövidfilm alapján a cselekmény az elszabadult őshüllők problémájának megoldása köré szerveződik majd. A Jurassic World 3. a tervek szerint 2021. június 11-én érkezik a mozikba, és a rendezőnek hála már azt is tudjuk, hogy bébi dinoszauruszok is lesznek benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.