Hirdetés

Chris Pratt és Tom Holland főszereplésével jön a Pixar legújabb meséje

|

Izgalmasnak hangzó eredeti történet érkezik a Pixar berkeiből, ráadásul nem is akármilyen sztárokat sikerült megszerezni a főszerepekre.

Hirdetés

A Disney-Pixar bejelentette legújabb animációs filmjét, az Onward-ot, ami 2020. márciusában érkezik a mozikba. A projekt két Marvel hőst is megszerzett magának Chris Pratt (A galaxis őrzői) és Tom Holland (Pókember: Hazatérés) személyében, rajtuk kívül pedig Julia Louis-Dreyfus (Az alelnök) és Octavia Spencer (A víz érintése) bővítik a stábot.

Hirdetés

Történetünk egy városi fantasy-világban játszódik, ahonnan egy elf testvérpár útnak indul, hogy megtudják létezik-e még varázslat a Földön. A rendezői székben Dan Scanlon (Szörny Egyetem) ül, aki elárulta, hogy saját testvéri kapcsolata inspirálta a filmet. Az alkotók elmondása szerint álmaik szinkronhangjait sikerült megtalálniuk az Onward-hoz.

"Chris a hatalmas szívét és a fantasztikus humorát teszi hozzá a karakteréhez. Tom-ban megvan az az ellenállhatatlan báj és őszinteség, ami miatt nem tudjuk őt nem szeretni, játszon bárkit is. Julia-nál senki sem viccesebb, de ugyanakkor melegséggel és szeretettel tölti meg a karakterét. Octavia pedig mindenre képes. Különösen izgatottak vagyunk amiatt a mélység miatt, amit ő hozzá fog adni a szerepéhez."

Az eddigi felállás valóban egészen megnyerően hangzik. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon sikerül-e újra nagyot mennie a Pixarnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.