Hirdetés

Chris Pratt szeretné, ha Űrlord találkozna Megtorlóval

|

A galaxis őrzői vezetője nem bánná, ha a Bosszúállók 3-ban összefuthatna valahogyan Hell's Kitchen brutális igazságosztójával.

Hirdetés

Még év elején elhintette Joe Russo, a Bosszúállók: Végtelen Háború társrendezője, hogy a közelgő film egyesíteni fogja a Marvel Filmes Univerzumát. Egyfelől nem vonható kétségbe ez a kijelentés, hiszen a Föld legnagyobb hőseihez például az Őrzők csapata is csatlakozni fog a Thanos elleni küzdelemben, de az már valószínűtlen, hogy ugyanez elmondható lesz a sorozatos karakterekről. A galaxis őrzői-filmek és a Jurassic World sztárja, Chris Pratt ennek ellenére nem mással futna össze legszívesebben a következő Bosszúállókban, mint magával a Megtorlóval. 

Hirdetés

Még 2013-ban a Marvel újra megszerezte a Megtorló, Szellemlovas és Penge filmes jogait. Hell's Kitchen brutális igazságosztóját Jon Bernthal keltette életre igencsak meggyőzően a Daredevil második évadában (nem csoda, hogy rögtön megkapta saját sorozatát), míg Szellemlovas a S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évadába robog be szeptember 20-án. Chris Prattet új mozifilmje, A hét mesterlövész sajtókörútja során kérdezték meg arról, kivel szeretne találkozni a várva várt Bosszúállók: Végtelen Háborúban:

Ó, a mindenit. Személy szerint erre nem is tudom a helyes választ. Ha rosszat mondok, bajba kerülök a Marvel vagy a rajongók miatt. Viszont elképesztő lenne... szeretném, ha Peter Quill találkozna a Megtorlóval. Ő nem Bosszúálló, de ha a Marvel Filmes Univerzumról beszélünk, szerintem ő klassz lenne Peter Quill számára. Megtorló volt a kedvencem gyerekként, úgyhogy elég menő lenne találkozni vele. 

Chris Pratt a 2017. május 4-én érkező A galaxis őrzői 2-ben végre visszatér Űrlord szerepében, amihez még karácsony előtt megkapjuk az első kedvcsinálót. A Bosszúállók: Végtelen Háború forgatása pedig idén kezdetét veszi, hogy egy nagyszerű filmet hozhasson el nekünk a stúdió 2018. május 4-én, a tervezett amerikai bemutató napján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.