Hirdetés

Chris Tucker szerint minden készen áll a Csúcsformában 4-re

|

Egyre közelebb kerül a Csúcsformában 4. része a megvalósításhoz. Jackie Chan után Chris Tucker is igent mondott a visszatérésre.

Hirdetés

A már régóta a levegőben keringő Csúcsformában 4 úgy tűnik, hogy teljes létszámmal kész leigázni a mozivásznat, ugyanis Chris Tucker pár napja megerősítette egyik nyilatkozatában a visszatérését.

Hirdetés

Így nyilatkozott a színész:

Megtörténik. Ez a rész a csúcsok csúcsa lesz. Jackie készen áll, és emlékezetesre szeretnénk csinálni.

1998-ban indult útjára a Csúcsformában széria, a második epizód 2001-ben, a harmadik 2007-ben látott napvilágot, mindháromban természetesen Jackie Chan és Chris Tucker párosát élvezhettük. A negyedik felvonásról már igen régóta, egészen pontosan 2012 óta keringenek pletykák, de egyedül tavaly sikerült mikrofonvégre kapni Jackie Chant ez ügyben:

Az elmúlt hét évben mást se csináltunk, csak elvetettük a forgatókönyvterveket. De tegnap végre megegyeztünk, talán a hónap végén lesz kész forgatókönyv. Már a korrigálás megy. Talán a következő évben forgathatunk is, legalábbis remélem. Ha Chris Tucker belemegy.

Chan hozzátette, hogy még azelőtt szeretné megcsinálni a negyedik részt, mielőtt mindketten kiöregednek belőle, és ezt megbeszélte Tuckerrel is. Úgy tűnik, hogy idén meghallgattatnak imái. Az egyetlen gond itt a széria állandó direktorával,  Brett Ratnerrel lehet, aki nemrég belekeveredett a szexuális zaklatások botránysorozatába, így kérdésessé vált pozíciója a film élén.

Ti szívesen néznétek egy negyedik Csúcsformábant?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.