Hirdetés

Christian Bale alakítja majd Enzo Ferrari-t

|

Hirdetés

Már több, mint egy évtizede hever Michael Mann asztalán egy Ferrari életrajzi film tervezete, de igazán csak most lépett előrébb a projekt. Végre kiosztásra került a címszerep, amit nem más, mint az Oscar-díjas Christian Bale kapott meg, aki már korábban is dolgozott a direktorral a 2009-es Közellenségek kapcsán. A hírek szerint a szimplán csak Ferrarira keresztelt film még keresi a szponzorait, de jövő nyáron már elkezdenék a forgatást Mannék. Egy kis részlet a film honlapján szereplő biográfiából: Enzo Ferrari 1898-ban született Modenában. Egész életét a sportkocsik megtervezésének és megépítésének szentelte, persze nem az utakra, hanem a pályákra szánta őket. Természetesen ő lett a Ferrari autógyár alapítója, kinek modelljei már az indulása óta szerepelnek a Formula 1-ben, és több, mint 5000 győzelmet hozott már a konyhára a világ különböző versenyeiből. Értesüléseink szerint a női főszereplőt éppen most keresik, így a közeljövőben is számíthatunk hírekre a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.