Hirdetés

Christian Bale kissé kritikus saját Batmanjével szemben

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy ezek már csak ilyen napok: pár nappal ezelőtt Morgan Freeman nyilatkozott enyhén kritikus és szkeptikus hangvételben az elkövetkezendő Batman-interpretációt illetően, most azonban Batman előző megformálója, maga Christian Bale szólalt meg bőregér-ügyben - igaz, ő már saját verziójával nincs száz százalékig megelégedve. A színész - állítása szerint - áshatott volna mélyebbre is a karakterére vonatkozólag, valamint úgy gondolja, hogy performansza lehetett volna sokkal érdekesebb is. Az, hogy tervei végül nem úgy alakultak, ahogyan ő azt megálmodta, nagy részben a Jokert fenomenálisan megformáló Heath Ledger tehet, aki jött, látott és vitte a prímet, elvéve Bale lehetőségét arra, hogy a közönség szemében vívódása még izgalmasabb és drámaibb hatást keltsen.

Nem találtam el teljesen.
- mondja a színész azt tartva szem előtt, hogy mi mindent ki lehetett volna még hozni a figurából, abban azonban egyetért a nagyközönséggel és a kritikusokkal, hogy maga a trilógia jól sikerült és Nolan remek munkát végzett.
dark-knight-rises-running-time-comic-con-christian-bale-says-his-version-of-batman-belongs-only-in-nolan-s-universe-jpeg-193141
Valóban, A sötét lovag nagy hányadában azért lett olyan emlékezetes, mert Ledger olyan jól játszott (persze közben Nolan értő rendezéséről és Pfister kiváló operatőri munkájáról sem szabad megfeledkezni) és bár a Netflix Daredeviljéhez hasonlatosan a hős antagonistája sokkal inkább megihlette az adott alkotásról író kritikusokat és esszéistákat, Bale így is megtett minden tőle telhetőt, hogy egy - a körülményekhez képest - hiteles portréját nyújtsa egy meggyötört lelkű milliomosnak, aki feláldozva minden szabadidejét, köpenyes igazságosztóként rak rendet Gotham utcáin. Ti mit gondoltok? Jogosan nincs teljesen megelégedve a színész saját játékával, vagy alaptalan önkritikáról van szó csupán?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.