Hirdetés

Christian Bale nem zárkózik el attól, hogy újra Batman legyen

|

Egyetlen feltétele bajosan nevezhető megoldhatatlannak vagy túlzónak.

Hirdetés

Szépen és stílusosan befejezni valamit a szórakoztatóipar egyik, ha nem egyenesen a legnehezebb mutatványa: napestig lehetne sorolni az önmagukat túlélve elképesztő mélységekbe süllyedő franchise-okat. Szerencsére Christopher Nolan A sötét lovag trilógiája az üdítő kivételek közé tartozik: a Christian Bale főszereplésével készült filmeket sikerült méltó módon lezárni.

Hirdetés

Ennek dacára persze fel-felmerül a folytatás lehetősége. Az Oscar-díjas színész a Thor: Szerelem és mennydörgés sajtóturnéján beszélgetett el a Screen Rant zsurnalisztáival, és ahogy az várható volt, az interjú alatt ez a téma is előkerült. A férfi leszögezte, hogy jellemzően jókat mosolyog az ilyen-olyan, zéró valóságalappal bíró pletykákon, és már megszokta, hogy rendszeres időközönként megtalálják egy légből kapott álhírrel.

Holott valójában hivatalosan soha egyetlen illetékes sem kereste meg - főleg nem a direktor, aki anno az ágazatban ritka alkut ajánlott neki. Ennek lényege az volt, hogy egy kis mázlival tető alá hoznak három pazar alkotást, aztán nemes egyszerűséggel eltűnnek a balfenéken - azaz más vizekre eveznek. Vagyis úgy tűnik, hogy a rajongók többet foglalkoztak egy esetleges negyedik rész ötletével, mint a sztorit is jegyző rendező. Ugyanakkor Bale leszögezte, hogy ha Nolan kifejezetten vele szeretne elmesélni egy újabb történetet, akkor felöltené a csuklyát és a köpönyeget.

Ki örülnétek egy új felvonásnak vagy nem?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.