Hirdetés

Christian Bale szerepet kaphat az Act of God című drámában

|

Bale újra együtt dolgozhat Todd Haynes rendezővel, akivel korábban már megcsinálták a Bálványrockot és a Bob Dylan életei című filmeket.

Hirdetés

A hírek szerint Christian Balenek felajánlották Haynes készülő drámájának, az Act of Godnak a főszerepét. A színész egy Kansasi fickót alakítana aki felemeli a hangját a helyi kormányzat ellen egy pusztító tornádó után, eközben pedig nemzeti mintaképpé válik. Ez határozottan politikai témájú, Haynes a "felüljáró államokban" rejlő konzervatimizmust kívánja vizsgálni, de Bale soha sem volt megijedve a sötét és nehéz történetektől. Azonban, egyenlőre csak annyi derült ki, hogy felajánlották neki a szerepet, amit természetesen vissza is utasíthat. Amint lesz további fejlemény a filmel kapcsolatban tudatjuk veletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.