Hirdetés

Christian Bale valóra váltotta egy kis beteg rajongója álmát

|

Christian Bale korunk egyik legnemesebb lelkű színésze, hiszen folyamatosan figyel nézőire, az emberekre és rögtön ott terem magánemberként, a médiát elkerülve, ha támogatásra szorul valaki.

Hirdetés

Korábban az aurorai lövöldözés túlélőit látogatta meg a kórházban pusztán azért, mert ő volt a főszereplője annak a filmnek (A sötét lovag: Felemelkedés), ami alatt a szerencsétlenség történt. Bale oda is magánemberként utazott el és pusztán a családtagok fényképezőgépének köszönhetően értesült róla a világ. Bale ezúttal egy beteg kis rajongójának egyik nagy álmát teljesítette. Jayden bár csak 5 éves múlt, de már kétszer harcolt a rák ellen. Még 2010-ben derült ki róla a betegség, majd a kemoterápiának köszönhetően 2011-ben visszahúzódott az ádáz kor. Egy év sem telt el, mielőtt Jaydenen egy másik rákot diganosztizáltak, az úgynevezett MDS leukémiát. Ez alkalommal az orvosok azt mondták, hogy Jayden sajnos elvesztette a csatát és még maximum 5-6 hete van, mielőtt ágynak esik, majd újabb hat hét múlva életét veszíti. A család természetesen megtett mindent a fiúnak, amit szeretett volna és az ő kívánságlistáján szerepelt egy új kiskutya, egy nyaralás a tengerparton és hogy találkozzon Batmannel. Nem volt világos, hogy Jayden milyen formában akart találkozni a szuperhőssel, de lakhelye villámgyorsan készÍtett egy Facebook oldalt "Lighting the Bat Signal for Jayden" címmel és remélték, hogy Christian Bale észreveszi, majd elolvasva Jayden állapotát találkozni fog vele. Így is történt... Folytatás a továbbiakban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.