Hirdetés

Christian Slatert a Freelance-ben láthatjuk újra mozifilmben

|

Az akció-vígjátékban John Cena és Alison Brie is megfordulnak.

Hirdetés

Pierre Morel neve talán okkal, talán méltatlanul merült kissé feledésbe az elmúlt időszakban, de ő volt az a rendező, aki 2008-ban az Elrabolva című filmmel ráállította Liam Neeson pályafutását az akcióműfaj sztrádájára. Morel ezúttal a Freelance című, Kolumbiában forgatott projekttel egy akció-vígjátékot fog rendezni, amihez most a veterán Christian Slater is csatlakozott.

Hirdetés

Slater mellett két nagyobb húzónév szerepel még a filmben: a mostanában mindenhol is felbukkanó John Cena (Békeharcos), valamint Alison Brie, aki sokak számára a Balfékek című klasszikus sitcomból lesz ismerős. Az eddigi információk szerint a Freelance egy visszavonult katonáról (Cena) szól, aki megunva az eseménytelen mindennapokat, szabadúszóként vállal el feladatokat. Egy dél-amerikai diktátort meginterjúvolni készülő újságírónak (Brie) kapóra jön ez a szolgálat, de természetesen így sem tudják elkerülni a zökkenőmentes kalandot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a mozifilmben utoljára évekkel ezelőtt szerepelt Slater milyen minőségben bukkan fel a Freelance-ben, de az ő színészi tapasztalata egészen új dimenziót nyithatna meg a film számára, amennyiben a rosszfiúk oldalát erősítené. Az utóbbi időben csak sorozatokban (Konspirációs korporáció, Dr. Death, Aljas John, Mr. Robot) és streamingfilmekben (Mindenkiből lehet hős) láthattuk vagy hallhattuk, szóval ideje a mozis visszatérésének. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.