Hirdetés

Christoph Waltz csatlakozott a Bond 24-hez

|

Ez egy bingo! Mondhatnák nemcsak a filmrajongók, hanem a sorozat producerei is, ugyanis nem kis nevet sikerült megszerezniük a 007-es következő kalandjára.

Hirdetés

Legalábbis a Daily Mail értesülése szerint Michael G. Wilsonnak és Barbara Broccolinak nem akárkit sikerült leszerződtetniük a következő Bond-kalandhoz, mint Christoph Waltz-ot. Azt még nem tudni, hogy Quentin Tarantino újdonsült kedvenc színésze kit fog játszani, de meglennénk lepődve, ha nem a 007-es aktuális ellenlábasaként tűnne fel. Waltz lenne a sorozat öt évtizedes történetében a harmadik olyan Bond-gonosz (Christopher Walken és Javier Bardem után) aki  Oscar-díjas, de az első, aki kettővel rendelkezik. A film jövő novemberben debütál a mozikban, a nagysikerű Skyfallhoz hasonlóan a rendezői székben ezúttal is Sam Mendes foglal helyet, és Daniel Craigen kívül még visszatér Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomi Harris is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.