Hirdetés

Christoph Waltz nem tér majd vissza az új Bond filmben

|

Christoph Waltz egy interjúban elmondta, hogy miért nem fog újra feltűnni a készülő James Bond filmben azt a karaktert eljátszva, akit a 007 Spectre: A Fantom visszatérben alakított.

Hirdetés

Messze még a 25. Bond-film premierje, még azt sem igazán tudni, hogy ki ül majd a direktori székben, de az biztos, hogy Daniel Craig még egyszer utoljára életre kelti a nagyvásznon a híres brit titkosügynököt.

Hirdetés

A legutóbbi Bond filmben, a 007 Spectre: A Fantom visszatér c. darabban Christoph Waltz alakította az ismert rosszfiút, Ernst Stavro Blofeldet. Adná magát a dolog, hogy visszatér majd az új részben, de a színész egy interjúban cáfolta, hogy szó lenne erről:

Nem, sajnálom. Nagyon szomorú vagyok emiatt, de van ez a tradíció, hogy mindig jön egy új név. Sajnálom. Pedig örültem volna neki.

Christoph Waltz tradíció alatt bizonyára azt értette, hogy az eddigi Bond filmekben egy színész sem volt, aki kétszer játszotta volna el Blofeldet, hiszen filmről filmre lecserélték a rosszfiúkat alakító színészeket.

Szerintetek ez áll a háttérben, hogy egy másik színésszel játszatják el a híres gonoszt, Blofeldet, avagy egyszerűen másik rosszfiút állítanak majd szembe Bonddal?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.