Hirdetés

Christoph Waltz több Bond filmre is visszatérhet, de csak egy feltétellel

|

Hirdetés

Figyelem! Spoiler! A Skyfall hatalmas bevételi és kritikai sikere után a 2015-ben megjelent Spectre némileg hátralépés volt, ugyanis a kritikusokat és a nézőket is igencsak megosztotta a legutóbbi James Bond film, a legtöbben pedig azt kifogásolták, hogy a Christoph Waltz által játszott főgonoszt nem használták ki rendesen. Lehetséges, hogy okkal nem? Aki már látta a filmet, az tisztában van vele, hogy Waltz nem mást játszik, mint a klasszikus Bond ellenfelet, Blofeldet, aki a Spectre végén életben maradt, így semmi sem gátolja meg azt, hogy visszahozzák a . A The Mirror forrásai szerint a színész akár két további Bond filmre is visszatérhet, de állítólag a döntéshozók csak akkor kapják meg, ha Daniel Craiget is visszahozzák a kontinuitás megtartása miatt. Miután korábban Craig azt nyilatkozta, hogy ez volt az utolsó James Bond, amit eljátszott és inkább vágná fel az ereit, minthogy még egyre aláírjon, kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e visszacsábítani a folytatáshoz - amely immáron biztos, hogy Sam Mendes nélkül készül el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.