Hirdetés

Christopher Eccleston utált a Thor: Sötét világon dolgozni

|

A Malekithet alakító Christopher Eccleston számára kész szenvedés volt nap mint nap előbújni a lakókocsijából.

Hirdetés

A Thor: Sötét világ a Marvel Filmes Univerzum gyengébbre sikerült filmjeinek rövid sorát bővíti. Az egyik legnagyobb probléma a filmmel annak erőtlen és komolyan semmiképpen sem vehető főgonosza, Malekith volt. A sötét elf eljátszásáról a karaktert alakító Christopher Ecclestonnak sincsenek jó emlékei.

Hirdetés

A színész a Guardiannak adott interjút, akiknek a blockbusterekben való felbukkanásairól beszélt. Kiderült, hogy sajnos nem igazán élvezte a munkát ezeken a filmeken.

"Borzalmas volt valami olyasmin dolgozni, mint a G.I. Joe. Legszívesebben minden nap elvágtam volna a torkom. És a Thor? Mintha pisztolyt dugtak volna a számba. A Tolvajtempó ellenben jó volt. Nic Cage egy úriember és fantasztikus színész. De a G.I. Joe és a Thor... ott megfizettem azért, hogy örömlánynak álltam."

Az Alan Taylor által rendezett Sötét világ a 66%-os értékelésével jelenleg a leggyengébb MFU film a Rotten Tomatoeson. Anyagilag persze így sem teljesített rosszul hiszen 644.6 millió dollárra rúg a bevétele, de hagyott maga után kívánnivalót. Taika Waititi azóta kiegyenesítette a csorbát a Thor: Ragnarökkel és olyan új tüzet lobbantott a karakterben, ami újabb filmekre adhat okot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.