Hirdetés

Christopher Lloyd vevő lenne a Vissza a jövőbe 4-re

|

Hirdetés

Vészesen közeleg a Vissza a jövőbe trilógia 30. évfordulója, ami újra fellobbantja a lángot azokban a rajongókban, akik szívesen megnéznének egy újabb epizódot. Robert Zemeckis rendező a nyár folyamán már világosan kijelentette, hogy egy remake-nek semmi esélye, legalábbis amíg ő él és lélegzik, viszont arról nem nyilatkozott, hogy mi a véleménye a folytatásról. Természetesen hivatalos információ efelől azóta sem érkezett, de most a magát Dr. Brown-t alakító Christopher Lloyd elárulta, hogy ő bizony benne lenne a Vissza a jövőbe 4 elkészítésében.

Imádnék újra a Doki bőrébe bújni, ez kétségtelen. Viszont nehéz egy olyan ötlettel előállni, ami olyan izgalmas tud lenni, mint az eredeti három film. Szóval igazi kihívás lenne az írók számára egy olyan Vissza a jövőbe történet megalkotása, ami tartalmazza az előző három hangulatát, intenzitását és izgalmait. Persze nem lehetetlen, sosem lehet tudni.
Tegnap a Toyota kiadott egy videót, amelyben Christopher Lloyd és Michael J. Fox (Marty McFly) visszaemlékeznek azokra a jóslatokra, amiket a Vissza a jövőbe 2. tett a 2015-ös évre nézve. Az autó gyártó cég október 21.-én fogja közzétenni a teljes videót, azon a napon, amikor a film szerint a Doki és Marty megérkeztek a jövőbe. Amikor Christopher Lloyd-ot arról kérdezték, hogy szerinte Michael J. Fox-ot is érdekelné-e a folytatás a színész így válaszolt.
Szerintem a Parkinson Kórtól függetlenül is elvállalná a szerepet és nagyszerű lenne benne. Nem tudok elképzelni egy folytatást nélküle. Illetve mindenképpen azt szeretném, ha Bob Zemeckis rendezné, Bob Gale írná és minden egyéb főbb alkotóelem visszatérne. A DeLorean annyira tökéletes választás volt a filmhez, gyorsnak és futurisztikusnak hatott.
A Vissza a jövőbe trilógiát október 15.-től már újra vetítik a magyar mozik is, illetve az évforduló alkalmából egy új DVD és BluRay kiadás is elérhetővé válik a boltok polcain. Az nyilvánvaló, hogy a rajongók szeretete 30 év után sem halványodott, de vajon jó ötlet lenne ennyi idő után még egy folytatásba belevágni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.