Hirdetés

Christopher Lloyddal érkezett a Rick és Morty élőszereplős promóciós videója

|

Tökéletes szereposztás lenne!

Hirdetés

Mivel a hétvégén véget ér a Rick és Morty ötödik évada, méghozzá egy dupla epizódos fináléval, a szériát sugárzó Adult Swim meglehetősen szokatlan módon népszerűsítette a szériát: a közösségi média oldalaikon megosztott rövid, mindössze tizenöt másodperces videóban a két címszereplő élőszereplős változatát láthatjuk, nem is akármilyen színészekkel.

Az említett videóban a Vissza a jövőbe Dokija, Christopher Lloyd játssza a szintén zseniális, ám szociopata tudóst, Rick Sanchezt, Mortyként pedig az Az-filmekben a fiatal Billt megformáló Jaeden Martell tűnik fel. Lloyd azért is volt telitalálat Rick szerepére, mert a 2013 óta tartó animációs sorozat bevallottan is Vissza a jövőbe paródiaként indult, szóval mondhatni bezárult a kör. Miután pedig láttuk, milyen lenne ezzel a szereposztással az élőszereplős Rick és Morty, szívesen néznénk tovább is.

Hirdetés

Azt valójában nehéz megállapítani, hogy ez a röpke videó ténylegesen csak egy poén, vagy esetleg valami több is lehet belőle a remélt fogadtatás esetén, de az internet természetesen azonnal megőrült tőle. Az mindenesetre biztos, hogy az animációs sorozat által nyújtott őrület még hosszú ideig az életünk része lesz, az Adult Swim ugyanis már tavaly elkezdett dolgozni a hatodik és hetedik évadokon is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.