Hirdetés

Christopher Nolan egy másik DC-s szuperhősről is készít filmet?

|

Christopher Nolan korábban világossá tette, hogy nem fog többé belecsücsülni egyetlen Batman film rendezői székébe sem, de mi a helyzet a többi DC-s hős eredetfilmjével?

Hirdetés

Nolan jelenleg is produceri posztot tölt be a Zack Snyder rendezte Man of Steel projektben, ám az IGN értesülései alapján más hőssel is szorosabb kapcsolatba kerülhet a tehetséges rendező. A New York-i Comic-Con során az IGN egyik munkatársa beszélt Nolan öccsével, Jonathan Nolan-nel, akitől megkérdezték, hogy a Batman filmek elkészítése után érdekeltek-e bármilyen más DC-s karakter bemutatásában. Jonathan kifejtette, hogy a DC rengeteg fantasztikus tulajdonsággal és karakterrel rendelkezik és szeretnétek valamikor tenni velük egy próbát. Az öcsike azt nem említette, hogy mely hősökre gondolt, de úgy hangzik, mintha már lenne elképzelésük a Nolan-testvéreknek arról, hogy egy másik DC-s szuperhőst is felkaroljanak valamikor a jövőben. Várjuk a fejleményeket!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.