Hirdetés

Christopher Nolan következő rendezése: Howard Hughes

|

Christopher Nolan korábban azt mondta, hogy a The Dark Knight Ries lesz az utolsó Batman film amit rendez... akkor mégis mihez kezd utána? A Vulture magazin állítólag tudja a választ!

Hirdetés

A Vulture biztos benne, hogy Nolan a milliárdos-filmrendező-mérnök-producer-pilóta Howard Hughes életrajzát ülteti mozgóképbe, Charles Higham - Howard Hughes: A Secret Life című könyvét átdolgozva. A filmes világban nem lehet ismeretlen Hughes neve, és nem csak azért, mert rendező és producer is volt, hanem mert életéről 2004-ben forgattak már filmet, méghozzá Martin Scorsese - ez volt az Aviátor, Leonardo DiCaprio-val. A Nolan-féle verzió sok olyan részletet és megnyilvánulást is tartalmaz majd, ami Scorsese művéből kimaradt, nem kell félnünk attól, hogy felesleges lesz bármi is. Hiszen mégis csak Nolan-ről van szó... A forgatást 2012 végén szeretnék kezdeni, és 2014-ben lenne a tervezett premier, pont 10 évre az Aviátorhoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.