Hirdetés

Christopher Nolan rendezi az Akira filmet?!

|

Hirdetés

Mostanában még úgyse jött olyan hír, amitől eldobtuk az agyunkat, viszont a Den of Geek most gondoskodik róla, hogy megkapjuk az adrenalinlöketet. Bizonyára emlékeztek még, hogy a napokban kiderült, hogy 2017. július 21-én érkezik Christopher Nolan következő filmje. Nos, az említett honlap szerint ez nem más lesz, mint... az Akira! Igen, Katsuhiro Otomo mangájának és animéjének egész estés, élőszereplős adaptációjáról van szó, amelyet már régóta vászonra szeretnének vinni, ám mindeddig csak nem akart összejönni. A Warner Bros. 2002-ben szerezte meg a jogokat, azóta próbálkozik vele, ám ezúttal a Den of Geek szerint Christopher Nolan bevonásával. Értesüléseik alapján azonban nem biztos, hogy rendezőként veszi ki a részét a már nem is egyetlen résznek, hanem trilógiának szánt projektből, lehet, hogy csak producer lesz. Bárhogy is legyen, Nolan ott lesz a stábban és az már nem jelenthet rosszat. Az Akira röviden: a történet egy nukleáris apokalipszis utáni Tokióban játszódik, ahol motoros bandák tengetik mindennapjaikat. Az egyik közülük egy furcsa lénnyel való találkozása után telekinetikus képességekre tesz szert, majd dühöngő fenevadként tombolni kezd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.