Hirdetés

Címet kapott a Passió folytatása!

|

Méghozzá egy olyat, ami eléggé borítékolható volt.

Hirdetés

Mel Gibson mostanában igyekszik újra feljönni a felszínre, és ezt mi sem igazolja jobban, mint A fegyvertelen katona, valamint a már régóta dédelgetett Passió folytatás. A legfrissebb hírek szerint a második rész címe nemes egyszerűséggel Feltámadás (Resurrection) lesz.

Hirdetés

Nem olyan régen Stephen Colbert készített interjút a rendezővel, ahol nemcsak megerősítette a címet, de utalt arra is, hogy a történet egy része a pokolban fog játszódni. Úgy fogalmazott, hogy az negatív szereplők "egy másik birodalomban" lesznek. Persze miután erre visszakérdezett Colbert, Gibson csak annyit árult el előre, hogy a film foglalkozni fog Jézus halála és feltámadása közötti három nappal, elterelve a szót a pokol bemutatásáról. 

Mi történt abban a 3 napban? Nem tudom biztosan, de megéri elmélkedni rajta. Használja mindenki a fantáziáját.

Az előkészületről is beszélt. Elvileg a Feltámadást nem mostanában fogjuk látni, hanem ez a körülményességét figyelembe véve 3 év múlva esedékes. Gibson szerint a sztori már egész jól ki van dolgozva, és nagyon lelkesen nyilatkozott vele kapcsolatban. Azt ígéri, hogy nemcsak kronologikus történetmesélést fogunk látni, mert ez egy annál sokkal jelentősebb esemény volt. Igyekszik majd körbejárni a témát amennyire csak lehet, és olyat is bemutatni, amiről nem az ugrik be elsőre, hogy ezt már olvastuk.

Itt a teljes interjú:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.