Hirdetés

Címet kapott az Arrow és Flash sorozatok spin-offja (Frissíttve)

|

Hirdetés

Februárban hallhattatok róla először, hogy a DC tovább bővíti a sorozatos univerzumát, vagyis az Arrow (A zöld íjász) és a Flash mellé becsatlakozik egy harmadik széria is. Eddig nem tudtuk, hogy milyen címen várhatjuk a produkciót, de most a Spoiler TV-nek köszönhetően ez is kiderült. Az Arrow és a Flash mellékszála - amely mindkettőből vonultat fel szereplőket - jelenleg The Atom munkacímen készül Brandon Routh karakterének nevére utalva ezzel, amely fontos részét képezi majd a sorozatnak. Ugyanakkor a Spoiler TV felhívta rá a rajongók figyelmét, hogy a The Atom még nem végleges elnevezés, még változhat. Mikor a projektet bejelentették februárban, akkor Atom (Routh) mellett további három karaktert erősítettek meg (Caity Lotz - Black Canary az Arrow-ból, Victor Garber - Firestorm a Flash-ből, Wentworth Miller - Captain Cold szintén a Flash-ből), azóta viszont hozzácsapták a gárdához Ciara Renee-t Hawkgirlként, Dominic Purcellt Heat Wave szerepében és Arthur Darvill-t Rip Hunter bőrébe bújva. Lesz továbbá plusz egy karakter is, akit egyelőre csak misztikus hősként jellemeznek, ugyanis még nem leplezték le. Egyelőre nem tudni, hogy a CW mikor akar belevágni a forgatásba, de ígéretesnek tűnik a koncepció. Frissítés: Andrew Kreisberg, mindkét show executive producere twitterbejegyzésben tagadta, hogy ez lenne a hivatalos cím, de ígérete szerint nemsokára kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.