Hirdetés

Címlapon a Prometheus

|

Az Empire címlapján ezúttal a Ridley Scott tervezte Prometheus szerepel, és kiderül többek között a film korhatár besorolása, valamint az Empire szerint új Ripley született.

Hirdetés

A Prometheus stábja nem éppen másodrangú nevekből állnak, hiszen olyan tehetséges színészekkel találkozhatunk majd a vásznon, mint Charlize Theron, Michael Fassbender, Idris Elba, Guy Pearce és Noomi Rapace, akiben az Empire magazin szerint Ridley Scott megtalálta az új Ripley-t. Felmerült továbbá újra a Prometheus korhatára, melyről a stúdió és Scott rendkívül sokat vitázott és amely a rendező szerint végleg eldőlt: a Prometheus lényegét tekintve az R besorolású filmek közé esik. A premier május 31., a továbbiakban pedig az Empire címlapját tekinthetitek meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.