Hirdetés

Címlapon az Acélember

|

Újabb címlapon mosolyog ránk a Chistopher Nolan és Zack Snyder által elképzelt Man of Steel univerzumának főszereplője, Henry Cavill, vagyis maga Superman.

Hirdetés

A Studio Cine Live névre hallgató magazinban kapott fókuszt a Henry Cavill által alakított Acélember, mely filmet sok rajongó már úgy várja, mint a messiást, hiszen ha összerakjuk Nolan stlíusát és precizitását, valamint Snyder képi megvalósításait, az akár akkorát is szólhat, mint az atombomba. A sztori: "Clark Kent-et (jelenleg fiatal újságíró) a Krypton bolygoról küldték a Földre évekkel ezelőtt. Nevelőszülei Martha és Jonathan Kent óvó kezei között egy kérdés fogalmazódik meg az ifjúban: miért vagyok itt? Közben felfedezi különleges képességeit és rájön, hogy ilyen hatalmat birtokolni bizony felelősséggel jár. De amikor a világnak leginkább szüksége lenne egyensúlyra, támadás alá kerül. Superman-nek tehát magára kell vállalnia a feladatot, miszerint megvédelmezi az embereket a rájuk támadó gonosz erőktől." A főbb szerepekben Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon és Laurence Fishburne. Premier: 2013. június 14.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.