Hirdetés

Címlapon az Alkonyat: Hajnalhasadás 2. része

|

Az Entertainment Weekly tűzte címlapjára az Alkonyat széria befejező részét, a Hajnalhasadás második részét, melynek hála lezárul a franchise és vélhetően a Summit nem gondolkozik több részben.

Hirdetés

A címlapon értelemszerűen a két főszereplő virít és az arckifejezések elég viccesen hatnak, főleg annak tudatában, hogy Kristen Stewart Rupert Saunders rendezővel csalta meg Robert Pattinsont (a csapból is ez folyik). Vajon mire gondolhat a képen Bella? A. Saundersre, B. az álomgázsira, amit a záró rész után kap és C. Saundersre, az álomgázsira és arra, hogy Pattinson vagyonának felét is megszerezze. Viccet félretéve az Alkonyat: Hajnalhasadás második része ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: Bella vámpírrá változott, Renesmee megszületett és a harcok tovább folynak, hiszen a Volturi nem nézi jó szemmel az új Cullen családot. A magyar premier november 22, a főbb szereplők pedig: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Lee Pace, Michael Sheen, Dakota Fanning, Ashley Greene, Maggie Grace, Kellan Lutz, Nikki Reed, Billy Burke és Mackenzie Foy.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.