Hirdetés

Címlapon X-Men: Az elsők

|

Az X-Men negyedik részéig aludnunk kell még párat (holnapi első hírem azzal kapcsolatos lesz), de a spin-offnak szánt First Class, avagy Az elsők már az ajtónkon kopogtat és bebocsájtást kér.

Hirdetés

Mielőtt Magneto lett, Eriknek hívták. Mielőtt X-professzor lett, Charles-nak hívták... elnézést, beakadt a trailer szövege. Szóval, az Empire magazin jó szokásához híven egy blockbuster-nek szánt filmmel teríti be címlapját, hogy a népzek rácsodálkozva az újságosnál majd nagyobb tételben vásárolják a nemesi matériát. Az X-Men: Az elsők szinkronos trailere a holnapi nap folyamán kikerül (AnimeFan17 kérését is szem előtt tartva), a hivatalos premier pedig június másodikán esedékes. A tovább mögött kétfajta címlapot is láthatsz, egy jó és egy rossz felállást.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.